Kvalificering af udstyr

Kvalificering af udstyr

Læs mere ..
Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Læs mere
Scope Management

Scope Management

Læs mere
Forrige
Næste

Ny konsulent - Cengiz

Cengiz

Vi ser frem til på mandag, hvor vi har den store glæde at kunne byde vores nye kollega Cengiz Binici velkommen som ny konsulent hos Andreasen & Elmgaard.

Cengiz vil hjælpe vores kunder med rådgivning og konsulentbistand indenfor sine kerneområder; Construction, Commissioning, Qualification, Validation, Single Use Equipment og Temperature Mapping.

Det første skridt på rejsen blev taget hos DTU, hvor Cengiz varetog en stilling som Research Assistant. Her deltog han i forskning vedrørende molekylærbiologi og kloningsteknikker. Biogen (Nu FujiFilm Diosynth Biotechnologies) gav herefter Cengiz muligheden for at øge sit kendskab til automation og pakning af lægemidler, som ansvarlig for driften af pakkemaskiner. Cengiz var efterfølgende først hos CMC Biologics (Nu AGC Biologics), og derefter hos Novo Nordisk, hvor han udbyggede sin erfaring med optimeringer i produktionen, håndtering af afvigelser og opbyggede sin ekspertise med Single Use Equipment. Cengiz arbejdede efterfølgende som konsulent hos NNE, hvor han udførte produktionsudvikling hos Biogen (Nu FujiFilm Diosynth Biotechnologies), Novo Nordisk, Christian Hansen, Leo Pharma, UBC, Canophy Growth og AJ Vaccines.

Umiddelbart før Cengiz tiltrådte hos Andreasen & Elmgaard, arbejdede han som freelancer for forskellige lægemiddelproducenter i Europa, som f.eks. Lonza, Biogen, Johnson & Johnson, Bayer og AstraZeneca.

Med stor ekspertise inden for produktion, udstyr og utilities, bringer Cengiz et stort fagligt kendskab ind i ethvert projekt han deltager i. Cengiz bidrager med en praktisk og løsningorienteret tilgang, der bygger på hans meget brede erfaring, fra mange af de største lægemiddelproducenter i verden.

Velkommen til!


A&E jubilæum

...

Artikel: Laminar Flow Miljøsikring

Der er ofte stillet spørgsmål vedrørende sikkerhedskabinetter. Hvad er det? Hvad beskytter de mod? Og kan de andet end det I kender til fra jeres gamle fysiklokale, hvor I sandsynligvis havde et ordinært ”stinkskab” stående i det ene hjørne af lokalet. Skabet/kabinettet er en enhed som sikrer, at arbejdet sker i et indelukke med en rude af sikkerhedsglas som ofte kan rejses (rudehejs)....

Læs hele artiklen

Artikel: Rengøringsvalidering

I et farmaceutisk produktionsmiljø er det af stor betydning, at der træffes foranstaltninger således, at kontaminering undgås. Myndighederne stiller krav og forventer, at der er forståelse for de faktorer og krav der er vigtige for at have styr på rengøring og rengøringsvalidering af produktionsudstyr....

Læs hele artiklen
7026 1235
eller jeg kan kontakte dig senere
Ring mig op

Ny konsulent - Cengiz

Vi ser frem til på mandag, hvor vi har den store glæde at kunne byde vores nye kollega Cengiz Binici ...»

Ny konsulent - Rasmus

Vi ser frem til sensommeren, da vi d. 1. september har den store glæde at kunne byde vores nye kollega ...»

WHO: World Health Organisation

WHO: World Health Organisation  ...»

TOC

TOC: Total organic carbon ...»

Vi er medlemmer af