Kvalificering af udstyr

Kvalificering af udstyr

Læs mere ..
Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Læs mere
Scope Management

Scope Management

Læs mere
Forrige
Næste

Ny konsulent - Claus Florman

CFL Farve 474X474 CV

Vi er glade for at kunne byde Claus Florman Larsen velkommen som ny Principal Consultant hos A&E

Claus kommer med en baggrund som produktionsingeniør og +15 års erfaring i medicinalbranchen inden for projektledelse, porteføljeledelse og personaleledelse.

Med 10 års erfaring hos Novo Nordisk A/S, hvor Claus var associate manager for en afdeling af ingeniører og projektledere, har han indsigt i indkøb, specificering og kvalificering af udstyr, validering af produktionsprocesser samt tech-transfer inden for fremstilling af medical devices. Herefter var Claus manager for en afdeling hos Xellia, med ansvaret for større tekniske investeringer, udvælgelse og eksekvering af tekniske projekter under cGMP. Inden han kom til Andreasen og Elmgaard A/S var Claus projektchef hos Nomeco A/S, med det overordnede projektansvar for etablering af site-ONE i Køge, et stort automatiseret lager til lægemidler, og senere Business Unit Director i Nomeco HealthCare Logistics med ansvar for kundeservice, hospitals service og business support.

Claus har erfaring inden for områderne Medical Devices (ISO13485, MDR, 21 CFR part 820/cGMP), Pak, Pharma Produktion (EudraLex Vol. 4/GMP, 21 CFR Part 210 & 211/cGMP) og Automatiserede Logistik løsninger (GDP). Claus har de kompetencer og erfaring der skal til, for at din virksomhed kommer sikkert i mål med både de mindre projekter og op til store strategiske projekter med høj kompleksitet.

Claus kommer til at styrke vores Projektledelsesteam, og vil primært supportere vores kunder inden for projektledelse og senior projektledelse.

Velkommen til!


A&E jubilæum

...

Artikel: Laminar Flow Miljøsikring

Der er ofte stillet spørgsmål vedrørende sikkerhedskabinetter. Hvad er det? Hvad beskytter de mod? Og kan de andet end det I kender til fra jeres gamle fysiklokale, hvor I sandsynligvis havde et ordinært ”stinkskab” stående i det ene hjørne af lokalet. Skabet/kabinettet er en enhed som sikrer, at arbejdet sker i et indelukke med en rude af sikkerhedsglas som ofte kan rejses (rudehejs)....

Læs hele artiklen

Artikel: Rengøringsvalidering

I et farmaceutisk produktionsmiljø er det af stor betydning, at der træffes foranstaltninger således, at kontaminering undgås. Myndighederne stiller krav og forventer, at der er forståelse for de faktorer og krav der er vigtige for at have styr på rengøring og rengøringsvalidering af produktionsudstyr....

Læs hele artiklen
7026 1235
eller jeg kan kontakte dig senere
Ring mig op

Ny konsulent - Tina

Vi er glade for at kunne byde Tina Klok Wrønding velkommen som ny seniorkonsulent hos Andreasen & ...»

Invitation til GDP netværksgruppe

Måske har du også savnet et seriøst forum for aktuelle og fremtidige GDP-problemstillinger. Det behøver ...»

WHO: World Health Organisation

WHO: World Health Organisation  ...»

TOC

TOC: Total organic carbon ...»

Vi er medlemmer af