Kvalificering af udstyr

Kvalificering af udstyr

Læs mere ..
Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Læs mere
Scope Management

Scope Management

Læs mere
Forrige
Næste

Ny konsulent - Daniel

DAB Farve 474X474 CV

Vi er glade for at kunne byde vores nye kollega Daniel Betz velkommen som ny konsulent hos Andreasen & Elmgaard A/S

Daniel har en baggrund som produktionsingeniør fra DTU, og har gennemført GMP uddannelsen hos Pharmakon i Hillerød. Pharma og Medicobranchen er forholdsvis ny for Daniel, men han har en solid forståelse for kvalitet, da han har en baggrund i fødevarebranchen. Inden Daniel tiltrådte hos A&E varetog han rollen som produktionsteknisk ansvarlig ved Simply Chocolate Copenhagen.

Daniel har en god mekanisk og teknisk forståelse, som i høj grad kommer fra hans interesse for det, men også fra hans erfaring som produktionsteknisk ansvarlig og uddannelse som produktionsingeniør. Kombinerer man dette med hans faglighed inden for kvalitetssikring, automation, produktions-, pakke- og lageroptimering, kvalificerings og verifikationstest, kan han bidrage til næsten alle projekter.

Daniels positive og løsningsorienterede tilgang vil være et værdifuldt bidrag til alle projekter, og han er allerede i gang med sin første opgave.

Velkommen til!


A&E jubilæum

...

Artikel: Laminar Flow Miljøsikring

Der er ofte stillet spørgsmål vedrørende sikkerhedskabinetter. Hvad er det? Hvad beskytter de mod? Og kan de andet end det I kender til fra jeres gamle fysiklokale, hvor I sandsynligvis havde et ordinært ”stinkskab” stående i det ene hjørne af lokalet. Skabet/kabinettet er en enhed som sikrer, at arbejdet sker i et indelukke med en rude af sikkerhedsglas som ofte kan rejses (rudehejs)....

Læs hele artiklen

Artikel: Rengøringsvalidering

I et farmaceutisk produktionsmiljø er det af stor betydning, at der træffes foranstaltninger således, at kontaminering undgås. Myndighederne stiller krav og forventer, at der er forståelse for de faktorer og krav der er vigtige for at have styr på rengøring og rengøringsvalidering af produktionsudstyr....

Læs hele artiklen
7026 1235
eller jeg kan kontakte dig senere
Ring mig op

Ny konsulent - Rasmus

Vi ser frem til sensommeren, da vi d. 1. september har den store glæde at kunne byde vores nye kollega ...»

Inspektionsparathed

En § 39-tilladelse kræver et grundigt forarbejde og forståelse for udlægningen af lovteksten. Her kan ...»

WHO: World Health Organisation

WHO: World Health Organisation  ...»

TOC

TOC: Total organic carbon ...»

Vi er medlemmer af