Kvalificering af udstyr

Kvalificering af udstyr

Læs mere ..
Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Læs mere
Scope Management

Scope Management

Læs mere
Forrige
Næste

Ny konsulent - Gitte

GTA Farve 474x 474 - CV

Vi har den store glæde at kunne byde vores nye kollega Gitte Tarrild velkommen som ny konsulent hos Andreasen & Elmgaard.

Gitte vil hjælpe vores kunder med rådgivning og konsulentbistand inden for sine kerneområder projektledelse, design control, usability engineering og regulatory affairs.

Gitte er uddannet civilingeniør inden for Medicin og Teknologi på DTU og Panum Instituttet. Gitte har mere end 10 års erfaring inden for pharma og medicoindustrien og har arbejdet i mange forskellige roller og organisationer.

Gitte startede sin karriere hos Statens Serum Institut hvor hun arbejdede med projekter i rollen som ansvarlig for optimering af supply chain rapportering og analyser. Efter et skifte til Novo Nordisk arbejdede Gitte i nogle år i Regulatory Affairs med registrering af medicinsk udstyr og regulatorisk support til udviklingsprojekter. Herefter blev hun en direkte del af udviklingsprojekterne i en periode på fem år som projektleder i Device R&D hos Novo Nordisk, med ansvar for udvikling af injektionspenne fra design freeze til myndighedsgodkendelse.

Siden fulgte jobbet som Regulatory Supply Chain Management Partner hos Novo Nordisk, hvor hun understøttede processen der sikrede de nødvendige myndighedsgodkendelser til at styrke Novo Nordisk globale forsyningskæde til deres forskellige produktionssites.

Inden Gitte tiltrådte hos Andreasen og Elmgaard arbejdede hun som projektleder hos Novo Nordisk Device Manufacturing Development, med ansvar for en lang række projekter der sikrede compliance af designet for markedsførte devices samtidig med at behov for produktionsoptimeringer blev imødekommet.

Gittes løsningsorienterede, positive og strukturerede tilgang til sine opgaver, gør hende til en god tilføjelse til ethvert projekt, og hun er allerede i gang med sin første opgave.

Velkommen til!


A&E jubilæum

...

Artikel: Laminar Flow Miljøsikring

Der er ofte stillet spørgsmål vedrørende sikkerhedskabinetter. Hvad er det? Hvad beskytter de mod? Og kan de andet end det I kender til fra jeres gamle fysiklokale, hvor I sandsynligvis havde et ordinært ”stinkskab” stående i det ene hjørne af lokalet. Skabet/kabinettet er en enhed som sikrer, at arbejdet sker i et indelukke med en rude af sikkerhedsglas som ofte kan rejses (rudehejs)....

Læs hele artiklen

Artikel: Rengøringsvalidering

I et farmaceutisk produktionsmiljø er det af stor betydning, at der træffes foranstaltninger således, at kontaminering undgås. Myndighederne stiller krav og forventer, at der er forståelse for de faktorer og krav der er vigtige for at have styr på rengøring og rengøringsvalidering af produktionsudstyr....

Læs hele artiklen
7026 1235
eller jeg kan kontakte dig senere
Ring mig op

Ny konsulent - Rasmus

Vi ser frem til sensommeren, da vi d. 1. september har den store glæde at kunne byde vores nye kollega ...»

Inspektionsparathed

En § 39-tilladelse kræver et grundigt forarbejde og forståelse for udlægningen af lovteksten. Her kan ...»

WHO: World Health Organisation

WHO: World Health Organisation  ...»

TOC

TOC: Total organic carbon ...»

Vi er medlemmer af