Kvalificering af udstyr

Kvalificering af udstyr

Læs mere ..
Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Læs mere
Scope Management

Scope Management

Læs mere
Forrige
Næste

Ny konsulent - Leif

LEK Farve 474x 474 - CV

Vi har den store glæde at kunne byde vores nye kollega Leif Engmann Kristensen velkommen som ny konsulent hos Andreasen & Elmgaard A/S.

Leif vil hjælpe vores kunder med rådgivning og konsulentbistand indenfor sine kerneområder; Medical Device udvikling, Projektledelse og Software as Medical Device (SaMD) udvikling.

Leif er uddannet civilingeniør (M.Sc. Biomedical Engineering) fra Aalborg Universitet og har mange års erfaring indenfor udvikling af medical devices og SaMD.

Leif startede sin karriere i Judex Datasystems A/S som Software Engineer, og senere arbejdede han som teknisk projektleder og produktejer. Herefter varetog Leif rollen som projektleder for tidlige udviklingsprojekter hos Novo Nordisk A/S, hvor han bl.a. var ansvarlig for flere tidlige kliniske forsøgsprojekter med medical devices. Leif fortsatte i rollen som projektleder, men projekterne skiftede fokus til drug/device kombinationsprodukter. Som senior projektleder varetog Leif ansvaret for både projekt- og afdelingsledelse for den tidlige udvikling af fire varianter af drug/device kombinations devices. Leif tog herefter til London, da han takkede ja til rollen som operation manager for Interior Icons. I denne rolle supporterede Leif en større omorganisering og varetog ansvaret for implementeringen af nye IT-systemer, udvikling af ny webshop og udlicitering af kundeservice og logistik funktioner til Kina og Filippinerne.

Inden Leif tiltrådte hos Andreasen & Elmgaard A/S varetog han tre forskellige roller hos Novo Nordisk A/S; Projektleder, systems engineering manager og risk manager for medical device udviklingsprojekter.

Leifs resultatorienterede tilgang og evne til at tage ansvar for opgavernes gennemførsel, kombineret med hans omfattende viden og erfaring inden for Medical Device og SaMD udvikling, gør ham i stand til at vise vejen frem og føre projekter i mål.

Velkommen til!


A&E jubilæum

...

Artikel: Laminar Flow Miljøsikring

Der er ofte stillet spørgsmål vedrørende sikkerhedskabinetter. Hvad er det? Hvad beskytter de mod? Og kan de andet end det I kender til fra jeres gamle fysiklokale, hvor I sandsynligvis havde et ordinært ”stinkskab” stående i det ene hjørne af lokalet. Skabet/kabinettet er en enhed som sikrer, at arbejdet sker i et indelukke med en rude af sikkerhedsglas som ofte kan rejses (rudehejs)....

Læs hele artiklen

Artikel: Rengøringsvalidering

I et farmaceutisk produktionsmiljø er det af stor betydning, at der træffes foranstaltninger således, at kontaminering undgås. Myndighederne stiller krav og forventer, at der er forståelse for de faktorer og krav der er vigtige for at have styr på rengøring og rengøringsvalidering af produktionsudstyr....

Læs hele artiklen
7026 1235
eller jeg kan kontakte dig senere
Ring mig op

Ny konsulent - Rasmus

Vi ser frem til sensommeren, da vi d. 1. september har den store glæde at kunne byde vores nye kollega ...»

Inspektionsparathed

En § 39-tilladelse kræver et grundigt forarbejde og forståelse for udlægningen af lovteksten. Her kan ...»

WHO: World Health Organisation

WHO: World Health Organisation  ...»

TOC

TOC: Total organic carbon ...»

Vi er medlemmer af