Kvalificering af udstyr

Kvalificering af udstyr

Læs mere ..
Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Læs mere
Scope Management

Scope Management

Læs mere
Forrige
Næste

Ny konsulent - Lotte

LGH

Vi har den store glæde at kunne byde vores nye kollega Lotte Gudman Hansen velkommen som ny konsulent hos Andreasen & Elmgaard A/S.

Lotte vil hjælpe vores kunder med rådgivning og konsulentbistand inden for sine kerneområder, kvalitetssikring, kvalitetsdokumentation og kvalitetsstyringssystemer.

Lotte har en kandidat i Clinical Nutrition fra Københavns Universitet, og hun har gennemført GMP uddannelsen hos Pharmakon i Hillerød. Lotte har mange års erfaring fra fødevareindustrien, og havde derfor allerede det rigtige kvalitets-mindset da hun trådte ind i pharma og medicoindustrien. Lotte lagde fundamentet for sin stærke faglighed i funktionen som projektleder for kliniske forsøg og for udvikling af kvalitetsstrategier for patientsikkerhed på Rigshospitalet, og derefter som assisterende driftschef hos Akutberedskabet i Region H, hvor hun var ansvarlig for den daglige drift for antistof- og PCR-test. Inden Lotte tiltrådte hos Andreasen og Elmgaard A/S arbejdede hun i GMP Process Support hos Novo Nordisk DFP i Kalundborg.

Lottes positive, analytiske og proaktive tilgang til sine opgaver, gør hende til en god tilføjelse til ethvert projekt inden for GMP og QA, og hun er allerede i gang med sin første opgave.

 

Velkommen til!


A&E jubilæum

...

Artikel: Laminar Flow Miljøsikring

Der er ofte stillet spørgsmål vedrørende sikkerhedskabinetter. Hvad er det? Hvad beskytter de mod? Og kan de andet end det I kender til fra jeres gamle fysiklokale, hvor I sandsynligvis havde et ordinært ”stinkskab” stående i det ene hjørne af lokalet. Skabet/kabinettet er en enhed som sikrer, at arbejdet sker i et indelukke med en rude af sikkerhedsglas som ofte kan rejses (rudehejs)....

Læs hele artiklen

Artikel: Rengøringsvalidering

I et farmaceutisk produktionsmiljø er det af stor betydning, at der træffes foranstaltninger således, at kontaminering undgås. Myndighederne stiller krav og forventer, at der er forståelse for de faktorer og krav der er vigtige for at have styr på rengøring og rengøringsvalidering af produktionsudstyr....

Læs hele artiklen
7026 1235
eller jeg kan kontakte dig senere
Ring mig op

Ny konsulent - Christian

Vi har den store glæde at kunne byde vores nye kollega Christian Ulrich velkommen som konsulent hos ...»

Ny konsulent - Signe

Vi har den store glæde at kunne byde vores nye kollega Signe Pelck Olsen velkommen som konsulent hos ...»

WHO: World Health Organisation

WHO: World Health Organisation  ...»

TOC

TOC: Total organic carbon ...»

Vi er medlemmer af