Kvalificering af udstyr

Kvalificering af udstyr

Læs mere ..
Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Læs mere
Scope Management

Scope Management

Læs mere
Forrige
Næste

Ny konsulent - Medical Devices

Stina

Midt i en COVID-19 pandemi, har vi en dejlig nyhed, idet vi har fornøjelsen af, at byde Stina Thulesen Lyngstrand velkommen som ny konsulent hos A&E.


Stina er uddannet Cand. Scient i Biokemi og har en Ph.D i Immunology. De første år af hendes karriere, arbejdede hun som Research Scientist indenfor cellulær immunologisk grundforskning. Herefter skiftede Stina over til Medical Device industrien, hvor hun startede som Projektleder i R&D afdelingen for CooperSurgical. De sidste 12 år har Stina arbejdet med udvikling af medical device class II/III produkter inden for In Vitro Fertilization, fra idefase til kommerciel launch af final product.

Hendes spidskompetencer er project management i compliance med ISO 13485/FDA 21 CFR 820; Design Control (MD Class II/III) samt biological evaluation (ISO 10993; primært for produkter processeret under aseptisk manufacturing).

Privat bor Stina i Roskilde med sin mand og 3 børn samt deres hund.

Stina er allerede i fuld sving på en kundeopgave.


A&E jubilæum

...

Artikel: Laminar Flow Miljøsikring

Der er ofte stillet spørgsmål vedrørende sikkerhedskabinetter. Hvad er det? Hvad beskytter de mod? Og kan de andet end det I kender til fra jeres gamle fysiklokale, hvor I sandsynligvis havde et ordinært ”stinkskab” stående i det ene hjørne af lokalet. Skabet/kabinettet er en enhed som sikrer, at arbejdet sker i et indelukke med en rude af sikkerhedsglas som ofte kan rejses (rudehejs)....

Læs hele artiklen

Artikel: Rengøringsvalidering

I et farmaceutisk produktionsmiljø er det af stor betydning, at der træffes foranstaltninger således, at kontaminering undgås. Myndighederne stiller krav og forventer, at der er forståelse for de faktorer og krav der er vigtige for at have styr på rengøring og rengøringsvalidering af produktionsudstyr....

Læs hele artiklen

eller jeg kan kontakte dig senere
Ring mig op

Ny konsulent - Tina

Vi er glade for at kunne byde Tina Klok Wrønding velkommen som ny seniorkonsulent hos Andreasen & ...»

Invitation til GDP netværksgruppe

Måske har du også savnet et seriøst forum for aktuelle og fremtidige GDP-problemstillinger. Det behøver ...»

WHO: World Health Organisation

WHO: World Health Organisation  ...»

TOC

TOC: Total organic carbon ...»

Vi er medlemmer af