Kvalificering af udstyr

Kvalificering af udstyr

Læs mere ..
Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Læs mere
Scope Management

Scope Management

Læs mere
Forrige
Næste

Ny konsulent - Mikkell Mogensen

MVM Farve 474x 474 - CV

Vi er glade for at kunne byde Mikkell Vinter Arthur Mogensen velkommen som ny konsulent hos Andreasen & Elmgaard A/S

Mikkell har en baggrund som farmaceut med en kandidat i farmaci fra Københavns Universitet. Mikkell har en bred ekspertise udledt af sine erfaringer fra funktioner som QA farmaceut og QP hos Leo Pharma, Produktionsansvarlig farmaceut på Hillerød Hospitals Apotek, Sektionsleder og Responsible Person hos Statens Serum Institut og senior uddannelseskonsulent hos Pharmakon.

Med sin ekspertise inden for GMP, GDP, forhandling, formidling og træning er Mikkell godt klædt på til varetage opgaver som Auditor, Lead Auditor, Responsible Person og Qualified Person. Dertil har han trænet lægemiddelinspektører i lande som Rusland, Ukraine, Hviderusland, Kazakhstan, Uzbekistan og Montenegro i samarbejde med WHO, og været ansvarlig for planlægningen og faciliteringen af internationale GDP workshops.

Mikkell vil tilføje en stor viden og erfaring til Andreasen og Elmgaards GDP & GMP vidensbank, og kunne bistå producenter, distributører og importører af lægemidler med en lang række aktiviteter inden for GMP, GDP, audits og træning.

Velkommen til!


A&E jubilæum

...

Artikel: Laminar Flow Miljøsikring

Der er ofte stillet spørgsmål vedrørende sikkerhedskabinetter. Hvad er det? Hvad beskytter de mod? Og kan de andet end det I kender til fra jeres gamle fysiklokale, hvor I sandsynligvis havde et ordinært ”stinkskab” stående i det ene hjørne af lokalet. Skabet/kabinettet er en enhed som sikrer, at arbejdet sker i et indelukke med en rude af sikkerhedsglas som ofte kan rejses (rudehejs)....

Læs hele artiklen

Artikel: Rengøringsvalidering

I et farmaceutisk produktionsmiljø er det af stor betydning, at der træffes foranstaltninger således, at kontaminering undgås. Myndighederne stiller krav og forventer, at der er forståelse for de faktorer og krav der er vigtige for at have styr på rengøring og rengøringsvalidering af produktionsudstyr....

Læs hele artiklen
7026 1235
eller jeg kan kontakte dig senere
Ring mig op

Ny konsulent - Tina

Vi er glade for at kunne byde Tina Klok Wrønding velkommen som ny seniorkonsulent hos Andreasen & ...»

Invitation til GDP netværksgruppe

Måske har du også savnet et seriøst forum for aktuelle og fremtidige GDP-problemstillinger. Det behøver ...»

WHO: World Health Organisation

WHO: World Health Organisation  ...»

TOC

TOC: Total organic carbon ...»

Vi er medlemmer af