Kvalificering af udstyr

Kvalificering af udstyr

Læs mere ..
Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Læs mere
Scope Management

Scope Management

Læs mere
Forrige
Næste

Ny konsulent - Susanne

SUA Farve 474x 474 - CV

Vi har den store glæde at kunne byde vores nye kollega Susanne Andresen velkommen som ny konsulent hos Andreasen & Elmgaard A/S.

Susanne vil hjælpe vores kunder med rådgivning og konsulentbistand indenfor sine kerneområder; Kvalitetssikring, metodeudvikling og compliance.

Susanne er uddannet civilingeniør (Cand. Polyt. Chemistry) fra DTU og har mange års erfaring indenfor både pharma og medicoindustrien. Hun startede sin karriere som research scientist hos Coloplast A/S og Bispebjerg Hospital, hvor hun arbejde med sårbehandling og analyse af sårvæske, og udbyggede sine kompetencer som research scientist hos Kræftens Bekæmpelse, Prolifia Inc., DAKO (Nu Agilent Technologies) og VIR. Susanne varetog herefter en stilling som pharmaceutisk projektleder hos Nycomed (Nu Takeda). Som teamleder for analyselaboratoriet i QC og rensningsanlægget hos CP Kelco, tilegnede Susanne sig kompetencer indenfor implementering og optimering af metoder for opfyldelse af regulatoriske krav. Efterfølgende uddybede Susanne sit kendskab til medical devices og sterilisation, herunder også IVD udstyr, som leder af QC laboratoriet hos Termo Fischer Scientific. Som QA/RA Director hos Chreto ApS var Susanne ansvarlig for regulatorisk compliance i balance med de forretningsmæssige behov, samt forberedelse af audit hos CRO og CMO-samarbejdspartnere. Inden Susanne tiltrådte hos Andreasen & Elmgaard A/S varetog hun rollen som sektionsleder for Biologisk Service hos Statens Serum Institut.

Susannes pragmatiske og risikobaserede tilgang til opgaverne, samt hendes positive, nysgerrige og ansvarsfulde personlighed, gør hende til en perfekt tilføjelse til både udviklingsprojekter og driftsoptimeringer.

Velkommen til!


A&E jubilæum

...

Artikel: Laminar Flow Miljøsikring

Der er ofte stillet spørgsmål vedrørende sikkerhedskabinetter. Hvad er det? Hvad beskytter de mod? Og kan de andet end det I kender til fra jeres gamle fysiklokale, hvor I sandsynligvis havde et ordinært ”stinkskab” stående i det ene hjørne af lokalet. Skabet/kabinettet er en enhed som sikrer, at arbejdet sker i et indelukke med en rude af sikkerhedsglas som ofte kan rejses (rudehejs)....

Læs hele artiklen

Artikel: Rengøringsvalidering

I et farmaceutisk produktionsmiljø er det af stor betydning, at der træffes foranstaltninger således, at kontaminering undgås. Myndighederne stiller krav og forventer, at der er forståelse for de faktorer og krav der er vigtige for at have styr på rengøring og rengøringsvalidering af produktionsudstyr....

Læs hele artiklen
7026 1235
eller jeg kan kontakte dig senere
Ring mig op

Ny konsulent - Cengiz

Vi ser frem til på mandag, hvor vi har den store glæde at kunne byde vores nye kollega Cengiz Binici ...»

Ny konsulent - Rasmus

Vi ser frem til sensommeren, da vi d. 1. september har den store glæde at kunne byde vores nye kollega ...»

WHO: World Health Organisation

WHO: World Health Organisation  ...»

TOC

TOC: Total organic carbon ...»

Vi er medlemmer af