Erfaren seniorkonsulent


Vil du arbejde i en industri der forbedrer dine medmenneskers livskvalitet og vil du gøre en forskel når nye produkter, processer og produktionsudstyr skal implementeres i Pharma- og Medicoindustrien?

Er du kvalitetsbevidst, og har et indgående kendskab til gældende lovgivning og regulativer, herunder FDA, EU-GMP, ISO 13485 og den kommende MDR?

Har du erfaring fra projekter hvor du har deltaget i hele forløbet fra behovsafklaring til endelig aflevering, og er du ekspert i alt fra specifikation, over indkøb, commissioning, kvalificering/validering til træning og produktionssupport?

-          Så læs videre!

I 20 år har Andreasen & Elmgaard A/S hjulpet kunder inden for Pharma-, Biotek- og Medicoindustrien med at finde de bedste løsninger og nå i mål til tiden. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og være en samarbejdspartner, som vores kunder kan regne med. Vi tilbyder rådgivnings- og konsulentydelser inden for blandt andet projektledelse, produktudvikling, proces- og produktionsudstyr, kvalitetssikring og kvalificering/validering.

At trives med at arbejde som konsulent kræver det rigtigeet særligt mindset. Du møder mange forskellige virksomheder og får mulighed for at arbejde med spændende projekter. Som konsulent er det vigtigt at du er omstillingsparat og nysgerrig. Du arbejder ofte tværorganisatorisk og derfor er det afgørende, at du har fokus på hele værdikæden og de stakeholders du møder.

Hos Andreasen & Elmgaard A/S bliver du en del af en rådgivende ingeniørvirksomhed, der tilbyder spændende og varierende arbejdsopgaver samt gode muligheder for udvikling både på det faglige og det personlige plan. Du vil få en bred kontaktflade både eksternt og internt med dygtige kollegaer i et miljø, hvor faglig sparring er en integreret del af vores DNA. Vi har en afslappet omgangstone med plads til alle, og vi glæder os til at byde dig velkommen som vores nye kollega.

Dine arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne vil variere afhængigt af, hvilken rolle du får på projektet.  I alle tilfælde kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere, oftest som en integreret del af deres organisation.

Din rolle på de enkelte projekter afhænger naturligvis af kundens aktuelle behov og af dine kompetencer. Derfor vil opgavernes varighed variere.  Opgavebeskrivelserne kan ligeledes variere og spænde over alt fra at specificere brugerkrav, design kvalificering, deltagelse i FAT og SAT, kvalificering af udstyret og validering af processen til træning af operatører og efterfølgende produktionssupport.  

Når du starter på en opgave, er det vigtigt, at du hurtigt kan sætte dig ind i virksomhedens og i projektets kultur, så du kan afstemme deres forventninger med dine. De fleste opgaver kræver tæt dialog i projektet og med dets stakeholders, og det er derfor nødvendigt, at du er i stand til hurtigt og selvstændigt at kunne skabe dig et netværk i organisationen.

Som konsulent møder du ofte kunder, der står med en akut udfordring, og de forventer at din ekspertise kan bringe dem nærmere en løsning. Det er derfor vigtigt, at du kan bevare overblikket og formidle din viden samtidig med at du kan stille de rette spørgsmål til de rigtige personer.

Fælles for alle opgaverne er, at du fra dag ét arbejder for at projektet bliver en succes. Projektets succes er din succes.

Dine faglige kvalifikationer

  • Du har en relevant teknisk eller naturvidenskabelig uddannelsesmæssig baggrund.
  • Derudover har du minimum 8-10 års praktisk erfaring med projekter for produktionsudstyr og forsyninger i den regulerede industri.
  • Indgående kendskab til gældende lovgivning og regulativer, herunder FDA, EU-GMP, ISO 13485 og den kommende MDR?
  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.
  • Du har kørekort, egen bil og er villig til at bruge den i jobbet.

A&E konsulenten

Et typisk forløb i rollen som konsulent hos Andreasen & Elmgaard A/S:

”Du møder hos kunden med et smil og ser frem til endnu en udfordrende og afvekslende arbejdsdag. Du deltager i mødeaktiviteter og du oparbejder et tillidsfuldt forhold til projektgruppen. Du involverer dig i projektet og danner dig et overblik over hvor langt i projektet I er og tager dernæst fat i projektgruppen for at få svar på eventuelle spørgsmål, der undrer dig. Du danner dig et overblik over hvilke personer du ellers skal kontakte for at få de informationer du skal bruge og du forstår vigtigheden i at knytte relationer til alle du kommer i berøring med hos kunden. Du vejleder projektgruppen ud fra dine tidligere erfaringer med lignende opgaver og sammen får I stillet endnu skarpere på opgaven. Du strukturerer opgaven og prioriterer dine arbejdsindsatser, hvorefter du kaster dig over opgaverne. Du ved at den aftalte deadline er vigtig og du motiveres af at nå i mål. På trods af en hektisk hverdag, formår du at få leveret på dine opgaver, så kunden kan komme videre. Du finder ro i din viden om at du har et fagligt bagland som du kan trække på hvis du skal bruge sparring på opgaverne og du bruger denne ro til at hjælpe kunden med en troværdig og professionel løsning samtidig med at du er ansvarlig nok til at vide hvornår der skal råbes ”vagt i gevær”. Du ved at hvis projektgruppen shiner, så shiner virksomheden, og du stortrives når tingene lykkedes ved fælles indsats. Sidst men ikke mindst, så drager du erfaringer i opgaven, der kan tages med i bagagen til næste opgave.”

– Claus H. Pedersen, konsulent hos Andreasen & Elmgaard A/S.

Ansøgningsfrist

14. april 2020

Tiltrædelse

1. juni 2020

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Human Resources Tenna Skovgaard Bosold på tsb@aoge.dk.

Vi glæder os til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning - klik her for at sende din ansøgning


Visuel Inspektion

Ved 100% visuel inspektion forstås, at hvert eneste emne inspiceres af en kvalificeret operatør under ...»

Continued Process Verification

Continued Process Verification (CPV) eller Ongoing Process Verification (OPV) er det samme – kært barn ...»

WHO: World Health Organisation

WHO: World Health Organisation  ...»

TOC

TOC: Total organic carbon ...»

Vi er medlemmer af