Ingeniør med håndværksmæssig uddannelse


Andreasen & Elmgaard A/S søger aktuelt dig, der oprindeligt er uddannet håndværker og siden har læst videre til ingeniør.

Det er en fordel hvis du har kendskab til medico- eller pharmaindustrien.

Vi oplever markant vækst på området for konsulentydelser, og vi ønsker derfor at udvide vores konsulentteam med yderligere en ung konsulent inden for medico og pharma- industrien, hvor vi etablerer produktion af fremtidens medical devices, samt nye lægemidler.

Du har eventuel erfaring fra projekter hvor du har deltaget i testforløbene vedrørende commissioning, kvalificering/validering, træning eller produktionssupport.

Dine arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne vil variere afhængigt af, hvilken rolle du får på projektet.  I alle tilfælde kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere, oftest som en integreret del af deres organisation.

Din rolle på de enkelte projekter afhænger naturligvis af kundens aktuelle behov og af dine kompetencer. Derfor vil opgavernes varighed variere.  Opgavebeskrivelserne kan ligeledes variere og spænde over specifikation af brugerkrav, design kvalificering, deltagelse i FAT og SAT, kvalificering af udstyret og validering af processen, samt træning af operatører og efterfølgende produktionssupport. 

Om dig og konsulentrollen
Du er nysgerrig og omstillingsparat og har det særlige mindset, der kendetegner en dygtig konsulent, herunder:

 • stabil, proaktiv, selvdrevet og kommunikativ

 • fleksibel og åben i dit møde med mange forskellige virksomheder og indstillet på tæt samarbejde med klienten ifm. projekterne

 • trives med tværorganisatoriske samarbejder forbundet med de spændende projekter

 • indstillet på at pleje og udvide dit netværk

 • fokus på kundernes behov

Dine kvalifikationer

 • Du har en relevant teknisk eller naturvidenskabelig uddannelsesmæssig baggrund

 • Du har en håndværksmæssig uddannelse

 • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk

 • Du er flexibel og kan varetage opgaver i hele Danmark

 • Du har kørekort.

 • Du har egen bil og er villig til at bruge den i jobbet.

A&E's mission

Vi forestiller os allerede, at du deler A&E's mission, nemlig at drive landsdækkende konsulent- og rådgivningsvirksomhed inden for medico- og pharma-branchen.

Velkommen til teamet – viden, udvikling og muligheder

Du bydes velkommen til og bliver en del af et mellemstort ingeniørfirma i rivende udvilking, der er kendt for vores stærke brand. Vi har en resultatorienteret kultur med korte beslutningsveje og forfriskende pionérånd.

Størsteparten af vores medarbejdere og konsulenter arbejder til dagligt ude hos vores kunder, men ikke desto mindre er der hos A&E rige muligheder for at sparre med andre dygtige og ligesindede kolleger i et uhøjtideligt arbejdsmiljø og en ditto omgangstone, da vi har fokus på at skabe og fastholde sammenholdet konsulenter og øvrige medarbejdere imellem.

Vi arrangerer bl.a. fælles aktiviteter af både faglig og social karakter. På denne måde knytter vi vores medarbejdere sammen i et velfungerende netværk, hvor vi bedst muligt kan drage fordel af den fælles faglighed og viden. Du vil således få en bred kontaktflade både eksternt og internt med dygtige kollegaer i et miljø, hvor faglig sparring er en integreret del af vores DNA.

A&E prioriterer naturligvis, at arbejdet og projekterne tilrettelægges, så der en balance mellem arbejdsopgaver og arbejdstid, herunder naturligvis således, at der derfor også er en fornuftig work-life-balance mellem arbejde og fritid.

Vi tilbyder gode muligheder for videreuddannelse og støtter personlig og faglig udvikling. Vi søger at skabe sammenhæng mellem den personlige udvikling og firmaets overordnede uddannelsespolitik.  Vi har en attraktiv personalepolitik og gode personalevilkår, som understøtter din karriere gennem de forskellige faser af dit arbejdsliv.

Medarbejdere hos A&E tilbydes ansættelse på attraktive vilkår, herunder flexibel arbejdstid, sundhedsforsikring, pension og andre goder, da vi ønsker at tiltrække og fastholde de bedst kvalificerede konsulenter.

Om os

I 20 år har Andreasen & Elmgaard A/S hjulpet kunder inden for Pharma-, Biotek- og Medicoindustrien med at finde de bedste løsninger og nå i mål til tiden. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og være en samarbejdspartner, som vores kunder kan regne med. Vi tilbyder rådgivnings- og konsulentydelser inden for blandt andet projektledelse, produktudvikling, proces- og produktionsudstyr, kvalitetssikring og kvalificering/validering.

Ansøgningsfrist

Ansøgning samt CV skal være os i hænde senest d. 15. November 2020.

Vi indkalder løbende til samtale og afslutter rekrutteringsprocessen når den rigtige kandidat er fundet.

Tiltrædelse

Snarest muligt og efter nærmere aftale.

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte COO Brian Andreasen på bra@aoge.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning sammen med dit CV via Jobindex - klik her.


Digital health

Medico-virksomhederne har kastet sig over digitaliseringens muligheder, når de udvikler og producerer ...»

Nyudnævnelse Mark Lindhardt

Mark tiltrådte i 2020 som Head of Marketing & Business Development hos Andreasen & Elmgaard ...»

WHO: World Health Organisation

WHO: World Health Organisation  ...»

TOC

TOC: Total organic carbon ...»

Vi er medlemmer af