Commissioning

Commissioning

Læs mere
Decommisioning

Decommisioning

Læs mere
Assembly & Pack

Assembly & Pack

Læs mere
Dataflow for en pakkelinie

Dataflow for en pakkelinie

Læs mere
Scope Management

Scope Management

Læs mere
In-house engineering

In-house engineering

Læs mere
Forrige
Næste

In-house engineering

Er der forskel på at have egne ingeniører eller benytte konsulenter?

shutterstock_1494623771

I langt de fleste virksomheder varetages tekniske opgaver af medarbejdere fra virksomhedens egen Engineering afdeling. Dette giver nogle fordele, idet egne medarbejdere er opmærksomme på virksomhedens krav, aktiviteter og anses for at være bedst egnet til også at overføre værdi fra tidligere projekter. Der er ingen ’indlæringsperiode’ ved gennemførelse af projekter.

For mindre virksomheder, hvor der kun er tilknyttet én enkelt eller to medarbejdere til at udføre de opgaver, der er forbundet med ’Engineering’ vil omkostningerne umiddelbart synes mindre end hvis ansvaret lægges ud til et eksternt konsulentfirma.

Men ved at lade eksterne konsulenter være ’en afdeling / In-house Engineering’ i virksomheden, undgås begrænsninger af fast organisationsstruktur, fleksibilitet og manglende evne til hurtigt at erhverve sig de rigtige og tilstrækkelige ressourcer.

Af fordele, hvis der anvendes, kan nævnes:

Foruden omkostnings- og tidsfordele vil ’In-house Engineering’ tilføje værdi til virksomhedens forretning og give et godt udgangspunkt til formålstjenlige tekniske og omkostningseffektive ingeniørløsninger.

Alle opgaver af denne type, som Andreasen & Elmgaard A/S udfører, bliver tilrettelagt og udført i tæt samarbejde med vores partner og deres øvrige tredjepartsleverandører. Indledningsvis gennemføres en detaljeret evaluering og gennemgang af problemstillingen, vi fortsætter gennem kravspecificering, design og konstruktion af udstyret og går med hele vejen igennem til en vellykket reparation er udført eller udskiftning af dele af udstyret og efterfølgende kvalificering er gennemført og dokumenteret.

Andreasen & Elmgaard A/S tilbyder således,

Vi påtager os at udføre hele jobbet og aflaster dermed vores partner fra arbejdet, der ligger i at koordinere, planlægge og dokumentere og ikke mindst varetage den efterfølgende overvågning.

Hvis du har tid og lyst til at investere 30 minutter af din tid til at høre mere om vores koncept, kommer vi gerne forbi til en kop kaffe.


A&E jubilæum

...

Artikel: Laminar Flow Miljøsikring

Der er ofte stillet spørgsmål vedrørende sikkerhedskabinetter. Hvad er det? Hvad beskytter de mod? Og kan de andet end det I kender til fra jeres gamle fysiklokale, hvor I sandsynligvis havde et ordinært ”stinkskab” stående i det ene hjørne af lokalet. Skabet/kabinettet er en enhed som sikrer, at arbejdet sker i et indelukke med en rude af sikkerhedsglas som ofte kan rejses (rudehejs)....

Læs hele artiklen

Artikel: Rengøringsvalidering

I et farmaceutisk produktionsmiljø er det af stor betydning, at der træffes foranstaltninger således, at kontaminering undgås. Myndighederne stiller krav og forventer, at der er forståelse for de faktorer og krav der er vigtige for at have styr på rengøring og rengøringsvalidering af produktionsudstyr....

Læs hele artiklen

Per Elmgaard Rasmussen

CEO, Partner

2819 4661
eller jeg kan kontakte dig senere
Ring mig op

Susanne Devantié Hansen

Principal Consultant

2814 8055
eller jeg kan kontakte dig senere
Ring mig op

Ny konsulent - Bjørn

Vi er glade for at kunne dele, at vi har budt vores nye kollega Bjørn Husted velkommen som konsulent ...»

Ny konsulent - Jannik

Vi er glade for at kunne dele, at vi har budt vores nye kollega Jannik H. Pienton velkommen som konsulent ...»

WHO: World Health Organisation

WHO: World Health Organisation  ...»

TOC

TOC: Total organic carbon ...»

Vi er medlemmer af