Arkiv

Liste over artikler

6. maj 2021

Ny konsulent - Tina

Vi er glade for at kunne byde Tina Klok Wrønding velkommen som ny seniorkonsulent hos Andreasen & Elmgaard A/S Tina har en baggrund som farmaceut med en kandidat i farmaci fra Københavns Universitet. Tina startede sin karriere med et par år på Søborg Apotek, hvorefter hun samlede erfaring og ekspertise gennem mange års arbejde på Hillerød Hospitals og Rigshospitalets sygehusapoteker, hvor hun arbejdede med ledelse af serviceproduktion inden for bl....»

27. april 2021

Invitation til GDP netværksgruppe

Måske har du også savnet et seriøst forum for aktuelle og fremtidige GDP-problemstillinger. Det behøver du ikke længere at gøre.   Vi er stolte af at kunne invitere til PREMIERE på Andreasen & Elmgaard A/S GDP Netværksgruppe: Gruppen for seriøse aktører indenfor GDP i Danmark....»

14. april 2021

GDP Ordliste

Der findes mange termer og udtryk inden for farmaindustrien, hvilket kan være en udfordring for alle der ikke anvender dem til dagligt. Dertil kan de enkelte producenter, transportører og distributører også anvende forkortelser og termer anderledes end andre virksomheder....»

26. marts 2021

Projektledelse inden for farma og medicoindustrien

Inden for farma og medicoindustrien er der regulatoriske krav til styring af ændringer der potentielt kan påvirke produktets kvalitet. Disse ændringer er oftest på facilitets, produkt eller procesniveau, og køres som projekter. Når nye produkter skal udvikles eller de kliniske påstande skal eftervises er der også en lang række regulatoriske krav producenterne skal leve op til....»

23. marts 2021

Hvordan tilgår man ændringssager som ekstern?

Som producent af medicinsk udstyr eller lægemidler, eller som transportør, distributør eller repræsentant på det danske marked, kræver myndighederne at man har et kvalitetsstyringssystem. Når man skal udføre ændringer eller opdateringer af produktets design eller pakkemateriale, teknisk dokumentation, produktionsprocesser, produktions- og testudstyr, skal det gøres iht....»

17. marts 2021

Selvinspektion og Audit

Producenter og distributører af lægemidler skal kunne udføre selvinspektioner og auditering af leverandører. Uanset hvilken af de to discipliner der er forestående, er der en række tommelfingerregler der er gode at have i baghovedet.I denne artikel vil vi gennemgå nogle af vores erfaringer med selvinspektioner og audits iht....»

10. marts 2021

Ny konsulent - Mikkell Mogensen

Vi er glade for at kunne byde Mikkell Vinter Arthur Mogensen velkommen som ny konsulent hos Andreasen & Elmgaard A/S Mikkell har en baggrund som farmaceut med en kandidat i farmaci fra Københavns Universitet. Mikkell har en bred ekspertise udledt af sine erfaringer fra funktioner som QA farmaceut og QP hos Leo Pharma, Produktionsansvarlig farmaceut på Hillerød Hospitals Apotek, Sektionsleder og Responsible Person hos Statens Serum Institut og senior uddannelseskonsulent hos Pharmakon....»

7. januar 2021

Ny konsulent - Claus Florman

Vi er glade for at kunne byde Claus Florman Larsen velkommen som ny Principal Consultant hos A&E Claus kommer med en baggrund som produktionsingeniør og +15 års erfaring i medicinalbranchen inden for projektledelse, porteføljeledelse og personaleledelse....»

17. december 2020

Ny konsulent - Angelique

Vi er glade for at kunne byde Angelique Kozmér velkommen som ny konsulent hos A&E. Med en baggrund inden for Molekylær- & Miljøbiologi fra RUC og gennem sit tidligere virke i både produktion og R&D, har Angelique opnået en bred vifte af erfaring, viden og færdigheder indenfor udvikling og produktion af medicinsk udstyr og kombinationsprodukter....»

17. december 2020

Ny konsulent - Jeppe

Det er med stor glæde at vi har sagt velkommen til Jeppe Østergaard Kamper, der er nyeste skud på Andreasen & Elmgaard A/S stammen. Jeppe er ansat som konsulent pr. d. 01. December.  Jeppe er uddannet produktionsingeniør fra 2018, og skal styrke vort team i vestsjællandsområdet i kraft af hans kompetencer inden for LEAN og projekt ledelse....»

7026 1235
eller jeg kan kontakte dig senere
Ring mig op

Ny konsulent - Tina

Vi er glade for at kunne byde Tina Klok Wrønding velkommen som ny seniorkonsulent hos Andreasen & ...»

Invitation til GDP netværksgruppe

Måske har du også savnet et seriøst forum for aktuelle og fremtidige GDP-problemstillinger. Det behøver ...»

WHO: World Health Organisation

WHO: World Health Organisation  ...»

TOC

TOC: Total organic carbon ...»

Vi er medlemmer af