Kvalificering af udstyr

Kvalificering af udstyr

Læs mere ..
Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Læs mere
Scope Management

Scope Management

Læs mere
Forrige
Næste

Ny konsulent - Carsten

CMO Farve - Kvadrat

Vi har den store glæde at kunne byde vores nye kollega Carsten Moberg velkommen som konsulent hos Andreasen & Elmgaard A/S. Carsten vil hjælpe vores kunder med rådgivning og konsulentbistand indenfor GDP, intralogistik, og al bevægelse på, samt til/fra et lager, herunder opbygning af nye lagre, indretning, procesoptimering, flowanalyser, automatisering, distribution osv.

Oprindelig uddannet speditør, akademimerkonom i logistik, bachelor i ledelse, bestyrelsesuddannelse og endda med en vognmandsuddannelse, har Carsten det teoretiske grundlag på plads, men det er i praktisk ledelse af projekter han er stærkest, og kan bringe sin store erfaring i spil.

Carsten har deltaget i logistikmæssige ledelsesopgaver igennem hele sin karriere, og har en lang erfaring fra såvel lager som distribution og har løst projekter for/med kunder som SSI Diagnostica, Goodyear, Normal, Illum, L´Oréal, DLG og COOP.

Inden Carsten kom til Andreasen & Elmgaard, har han igennem mere en 15 år drevet egen logistikvirksomhed, og kender derfor logistiske problemstillinger og løsninger fra flere vinkler.

Med en bred forståelse for alle stakeholders i et projekt, bidrager Carsten til klarsyn mod målet, og sikrer en god eksekvering af alle delelementer i arbejdet. Han arbejder struktureret med både fakta samt nye mulige løsningsmuligheder på komplekse problemstillinger og/eller processer.

Med sin strukturerede, systematiske og især praktiske tilgang til opgaverne, er Carsten en velkommen deltager på alle projekter.

Velkommen til !


A&E jubilæum

...

Artikel: Laminar Flow Miljøsikring

Der er ofte stillet spørgsmål vedrørende sikkerhedskabinetter. Hvad er det? Hvad beskytter de mod? Og kan de andet end det I kender til fra jeres gamle fysiklokale, hvor I sandsynligvis havde et ordinært ”stinkskab” stående i det ene hjørne af lokalet. Skabet/kabinettet er en enhed som sikrer, at arbejdet sker i et indelukke med en rude af sikkerhedsglas som ofte kan rejses (rudehejs)....

Læs hele artiklen

Artikel: Rengøringsvalidering

I et farmaceutisk produktionsmiljø er det af stor betydning, at der træffes foranstaltninger således, at kontaminering undgås. Myndighederne stiller krav og forventer, at der er forståelse for de faktorer og krav der er vigtige for at have styr på rengøring og rengøringsvalidering af produktionsudstyr....

Læs hele artiklen
7026 1235
eller jeg kan kontakte dig senere
Ring mig op

Ny konsulent - Bjørn

Vi er glade for at kunne dele, at vi har budt vores nye kollega Bjørn Husted velkommen som konsulent ...»

Ny konsulent - Jannik

Vi er glade for at kunne dele, at vi har budt vores nye kollega Jannik H. Pienton velkommen som konsulent ...»

WHO: World Health Organisation

WHO: World Health Organisation  ...»

TOC

TOC: Total organic carbon ...»

Vi er medlemmer af