Kvalificering af udstyr

Kvalificering af udstyr

Læs mere ..
Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Læs mere
Scope Management

Scope Management

Læs mere
Forrige
Næste

Ny konsulent - Signe

SPE Farve

Vi har den store glæde at kunne byde vores nye kollega Signe Pelck Olsen velkommen som konsulent hos Andreasen & Elmgaard. Signe er allerede startet på sin første opgave!

Signe vil hjælpe vores kunder med rådgivning og konsulentbistand indenfor sine kerneområder; Project Management and Execution, Implementation of New Systems, Good Manufacturing Practice, Teaching and Training and Quality Assurance.

Signe opbyggede sine projektlederegenskaber og sit resultatorienterede kvalitetsmindset hos Københavns Kommune i De Gamles By, Center for Omsorg & Specialpædagogik SOF i Københavns Kommune og senere hos Botilbuddet Gydehøj i Gribskov Kommune. Hun udbyggede sin viden om produktion af lægemidler på Pharmakon, da hun gennemførte GMP uddannelsen.

Umiddelbart før Signe tiltrådte hos Andreasen & Elmgaard var hun hos Nordic BioScience, hvor hun blev introduceret til GMP produktion, QC / kvalitetssikring, intern træning og interne audits.

Med sin strukturerede, systematiske og detaljeorienterede tilgang til opgaver, er Signe en værdsat deltager på alle projekter.

Velkommen til!


A&E jubilæum

...

Artikel: Laminar Flow Miljøsikring

Der er ofte stillet spørgsmål vedrørende sikkerhedskabinetter. Hvad er det? Hvad beskytter de mod? Og kan de andet end det I kender til fra jeres gamle fysiklokale, hvor I sandsynligvis havde et ordinært ”stinkskab” stående i det ene hjørne af lokalet. Skabet/kabinettet er en enhed som sikrer, at arbejdet sker i et indelukke med en rude af sikkerhedsglas som ofte kan rejses (rudehejs)....

Læs hele artiklen

Artikel: Rengøringsvalidering

I et farmaceutisk produktionsmiljø er det af stor betydning, at der træffes foranstaltninger således, at kontaminering undgås. Myndighederne stiller krav og forventer, at der er forståelse for de faktorer og krav der er vigtige for at have styr på rengøring og rengøringsvalidering af produktionsudstyr....

Læs hele artiklen
7026 1235
eller jeg kan kontakte dig senere
Ring mig op

Ny konsulent - Bjørn

Vi er glade for at kunne dele, at vi har budt vores nye kollega Bjørn Husted velkommen som konsulent ...»

Ny konsulent - Jannik

Vi er glade for at kunne dele, at vi har budt vores nye kollega Jannik H. Pienton velkommen som konsulent ...»

WHO: World Health Organisation

WHO: World Health Organisation  ...»

TOC

TOC: Total organic carbon ...»

Vi er medlemmer af