Kvalificering af udstyr

Kvalificering af udstyr

Læs mere ..
Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Læs mere
Scope Management

Scope Management

Læs mere
Forrige
Næste

Ny konsulent - Rasmus

Rasmus

Vi ser frem til sensommeren, da vi d. 1. september har den store glæde at kunne byde vores nye kollega Rasmus Kofod velkommen som ny konsulent hos Andreasen & Elmgaard.

Rasmus vil hjælpe vores kunder med rådgivning og konsulentbistand indenfor sine kerneområder; Project Management, Design Control, Risk Management, System Engineering, Usability Engineering.

Rasmus har en kandidatuddannelse i biokemi (M.Sc. Biochemistry) fra Københavns Universitet og har mange års erfaring indenfor både pharma og medicoindustrien. Han startede sin karriere som projektleder hos Capio Diagnostics, hvor han var ansvarlig for flere tidlige clinical trial projekter. Efterfølgende arbejdede Rasmus hos Radiometer i over ti år. Som udviklingskemiker hos Radiometer, arbejdede han med tekniske studier, projektledelse, personaleledelse, validering, CAPA-undersøgelser og procesoptimering.

Inden Rasmus kom til Andreasen & Elmgaard, var han som Product Quality Engineer hos Convatec QA ansvarlig for risikostyringsprocesser og for review af Technical Files på adskillige R&D projekter. Som Product Quality Engineer stod han også for en mængde leverancer til udviklingsprojekterne, som f.eks. Projekt Quality Plans, review af verifikations- og risiko dokumentation og varetog også rollen som intern rådgiver for udvikling af testmetoder. Efterfølgende varetog Rasmus som Projektleder for nye udviklingsprojekter, udarbejdelse af projektplaner, ledelse af projektholdet, compliance iht. Design Controls og ISO 13485, og overførsel til produktionen.

Med en forståelse for hvordan quality og compliance kan anvendes som et stærkt værktøj til at fokusere en pharma- eller medicovirksomheds resurser, er Rasmus i stand til at supportere, drive eller facilitere udviklingsprojekter, så de når de ønskede målsætninger. Hans evne til at lave hurtige vurderinger og finde praktisk anvendelige løsninger, gør ham til den perfekte tilføjelse til ethvert udviklingsprojekt.

 

Velkommen til!


A&E jubilæum

...

Artikel: Laminar Flow Miljøsikring

Der er ofte stillet spørgsmål vedrørende sikkerhedskabinetter. Hvad er det? Hvad beskytter de mod? Og kan de andet end det I kender til fra jeres gamle fysiklokale, hvor I sandsynligvis havde et ordinært ”stinkskab” stående i det ene hjørne af lokalet. Skabet/kabinettet er en enhed som sikrer, at arbejdet sker i et indelukke med en rude af sikkerhedsglas som ofte kan rejses (rudehejs)....

Læs hele artiklen

Artikel: Rengøringsvalidering

I et farmaceutisk produktionsmiljø er det af stor betydning, at der træffes foranstaltninger således, at kontaminering undgås. Myndighederne stiller krav og forventer, at der er forståelse for de faktorer og krav der er vigtige for at have styr på rengøring og rengøringsvalidering af produktionsudstyr....

Læs hele artiklen
7026 1235
eller jeg kan kontakte dig senere
Ring mig op

Ny konsulent - Bjørn

Vi er glade for at kunne dele, at vi har budt vores nye kollega Bjørn Husted velkommen som konsulent ...»

Ny konsulent - Jannik

Vi er glade for at kunne dele, at vi har budt vores nye kollega Jannik H. Pienton velkommen som konsulent ...»

WHO: World Health Organisation

WHO: World Health Organisation  ...»

TOC

TOC: Total organic carbon ...»

Vi er medlemmer af