Kvalificering af udstyr

Kvalificering af udstyr

Læs mere ..
Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Hvem er Andreasen & Elmgaard ?

Læs mere
Scope Management

Scope Management

Læs mere
Forrige
Næste

Ny konsulent - Jannik

JHP Farve - Kvadrat

Vi er glade for at kunne dele, at vi har budt vores nye kollega Jannik H. Pienton velkommen som konsulent hos Andreasen & Elmgaard A/S.

Jannik er tiltrådt hos A&E den 1. april og er allerede i gang på sin første kundeopgave for A&E.  

Jannik har en bachelor i Biomedical Laboratory Science. Dertil besidder han en stærk kvalitetstankegang og stor forståelse for GMP. 

Jannik kommer med en dybdegående erfaring med strategiarbejde og projektledelse inden for udstyrsimplementering, kvalificering og validering, samt udarbejdelse af kvalitetsstrategier og inspektionsberedskab.

Jannik kan godt lide udfordringer, og sætter en ære i at udføre sit arbejde med stor præcision og et højt kvalitetsniveau.

Med sin risikobaserede tilgang til at drive projektudførelsen, samtidig med at han sikrer rettidig levering og justering mellem projekterne, vil Jannik være en værdsat deltager på alle projekter.

Velkommen til!


A&E jubilæum

...

Artikel: Laminar Flow Miljøsikring

Der er ofte stillet spørgsmål vedrørende sikkerhedskabinetter. Hvad er det? Hvad beskytter de mod? Og kan de andet end det I kender til fra jeres gamle fysiklokale, hvor I sandsynligvis havde et ordinært ”stinkskab” stående i det ene hjørne af lokalet. Skabet/kabinettet er en enhed som sikrer, at arbejdet sker i et indelukke med en rude af sikkerhedsglas som ofte kan rejses (rudehejs)....

Læs hele artiklen

Artikel: Rengøringsvalidering

I et farmaceutisk produktionsmiljø er det af stor betydning, at der træffes foranstaltninger således, at kontaminering undgås. Myndighederne stiller krav og forventer, at der er forståelse for de faktorer og krav der er vigtige for at have styr på rengøring og rengøringsvalidering af produktionsudstyr....

Læs hele artiklen
7026 1235
eller jeg kan kontakte dig senere
Ring mig op

Ny konsulent - Bjørn

Vi er glade for at kunne dele, at vi har budt vores nye kollega Bjørn Husted velkommen som konsulent ...»

Ny konsulent - Jannik

Vi er glade for at kunne dele, at vi har budt vores nye kollega Jannik H. Pienton velkommen som konsulent ...»

WHO: World Health Organisation

WHO: World Health Organisation  ...»

TOC

TOC: Total organic carbon ...»

Vi er medlemmer af